Sisustussuunnittelun lähtökohta: koti näyttää ja tuntuu omalta


Lastenlastenhuone sisustettiin neljää lastenlasta ajatellen, jokaiselle löytyy oma nukkumasija suunnittelemassani mittatilauskerrossängyssä, joka teetettiin puusepällä. Maailma-aiheinen tehosteseinä muistuttaa yhteisistä matkoista ja saa haaveilemaan uusista.

Keittiöön suunnittelin lukuisia erikoisratkaisuja: mm. tammiviiluiset liukuovikaapit sekä ikkunan vieressä että saarekkeen alaosassa. Saareke kehystetty myös reunoiltaan kvartsikomposiitilla. Tammiviilua käytetty myös aamiaiskaapin sisäosassa. Valkoiset kaapin ovet maalautettiin saman sävyiseksi kuin seinän sävy.

Makuuhuoneeseen suunnittelin rima-aiheisen sängynpäädyn, jossa on integroidut yöpöydät ja seinävalaisimet; kokonaisuus teetettiin puusepällä.

Suunnittelemiini pesuhuoneen ja saunan oviin tuotiin merihenkisyyttä pyöreällä ikkunalla.

Pukuhuoneen penkin kulmassa toistuu sama kalanruotokuvio kuin lauteissakin.

Olohuoneen ja aulan välinen tamminen rimaseinäke teetettiin puusepällä

Tavoitteena koti, joka toimii ja auttaa arjessa.

Ajaton, harmoninen ja avara koti.

Tähän taloon suunnittelin lukuisia persoonallisia ratkaisuja, joiden lähtökohtina olivat asiakkaiden toiveet ja lause: Amerikkalainen bungalow balilaisella twistillä ja ripauksella Alvar Aaltoa. Kodin sisustussuunnittelun lähtökohtana olivat ajattomuus, selkeys, käytännöllisyys ja kodikkuus.